Nova pismena vježba na temu Moja mama. U ovom sastavu je dat opis majke jer je to glavni zadatak u pisanju ove pismene vježbe. Pored ovog imamo još nekoliko vrlo lijepo ispisanih sastava ali i pjesmica o majci ili za majku. Ako imate potrebu za još nekim radovima iz bosanskog jezika pogledajte ovdje Sastavi iz bosanskog jezika tu možete pronaći mnoge lijepe teme koje se često pišu i koje često zadaju profesori bosanskog jezika. A sad ono zbog čega i jeste tu sastav Moja mama.

MOJA MAMA

sastav moja mama sa opisom fizičkih osobinaMoja mama me nježno i strpljivo vodi stazama djetinjstva i voli više od svega na ovome svijetu. bodir njene nježne ruke otjera svaku brigu i ublaži moju tugu. Njena svijetla kosa lagano pada na ramena, a u krupnim plavim očima primjetim radost i veselje svaki put kad me pogleda. Jako su mi interesantne pjegice, koje se nalaze na malom nosu i blijedom licu moje mame. bok užurbano prilazi mom krevetu da mi poželi lahku noć i lijepe snove vidim njene naušnice kako svjetlucaju u mraku, a njen miris poput cvijetne livade počne se širiti mojom sobom. Nježno se sagne i spusti svoje tanke, mehke usne na moj obraz. Vjerovatno zbog toga su moje noći i snovi lijepi, a dani bezbrižni i ispunjeni ljubavlju koje mi moja mama pruža.

Nadamo se da se svima koji su počitali ovaj rad isti i sviđa. Kakva je vaša majka, da li bi je slično opisali ili možda čak i ljepše. Naravno pogledajte i ostale naše radove na najboljem sajtu na svijeti sastavi.org

U komentarima napišite da li vam se naš pismeni sastav svidio, imate opciju da ocijenite rad sa zvjezdicama i napišite da li vam se sviđaju opisi majke koje ste pročitali u ovom sastavu.

Moja mama (Opis majke) pismena za 6ti razred
4.14 (82.86%) 7 votes