Na našoj web stranici sastavi.org su napisane brojne pismene vježbe za učenike 6. razreda. Iako se držimo plana po kojem se teme zadaju i koje nam učenici šestih razreda traže vjerovatno nikada nećemo uspjeti popisati sve potrebne pismene vježbe.

urađeni sastavi i pismene vježbe za šesti razredIako nećemo uspjeti sve teme ispisati trudimo se da ih što više dodamo. Sve do sada napisane pismene vježbe možete vidjeti ovdje ZA šesti razred tu su neke od tema koje se redovno zadaju. Iako imamo još tridesetak već napisanih tema još nismo stigli sve da objavimo i kad uhvatimo vremena objavićemo ih pod kategorijom za 6. razred. Svi koji čitate redovno naš sajt možete mnogima pomoći tako što ćete ispod u komentarima navoditi koje ste teme imali za pismene vježbe. A ukoliko imate neke posebne zahtjeve i želite da vam neku temu napišemo za šesti razred samo ispod ovog članka u komentaru stavite naslov pismene vježbe i u kojem rodu želite da vam napišemo i mi ćemo se potruditi da ta pismena vježba bude gotova i objavljena na našem sajtu u toku istog dana.

Kada krenu pismeni zadaci ponekad nećemo biti u mogućnosti svima da objavimo sastave, ali vjerujem da će nas osmoro koji volimo da pišemo stići objaviti najveći broj zahtjevanih pismenih radova. Nadamo se da vam se sviđa ova naša opcija jer za sada jedino mi nudimo besplatno pisanje sastava i niko drugi na internetu vam to neće ponuditi ili ako vam ponudi tražiće novčanu uslugu od vas. Mi vam ne tražimo apsolutno ništa.

Napisane pismene vježbe za 6. razred osnovne
3.1 (62%) 10 votes