zbogom djetinjstvo, zdravo mladosti pismeni sastavZbogom djetinjstvo je sastav za osmi razred osnovne škole. Negdje ukoliko je slučaj da je u pitanju devetogodišnja škola onda se ova tema zadaje u devetom razredu. Uglavnom ova pismena se zadaje u nekoliko varijanti i to:
– Zbogom djetinjstvo…
– Zbogom djetinjstvo, zdravo mladosti
– Zbogom moje djetinjstvo
– Pozdrav sa djetinjstvom
Koja god od ovih tema da se zada zadaje se u završnom razredu osnovne škole iz bosanskog, srpskog, hrvatskog ili koje god sličnog jezika. Ovaj rad može poslužiti za bilo koju od navedenih tema.

Zbogom djetinjstvo

Zbogom, veselo moje djetinjstvo! Šarene boje, bezbrižni dani, zbogom! S vama je sada gotovo. Ja ulazim u svijet odraslih. U zadnje vrijeme često razmišljam o kraju svog osnovnoškolskog obrazovanja. Mirisi prolječa su došli, život se budi, a u meni tisuću problema Tek sada shvatam koliko se zapravo bogatstvo krije u ovih osam godina. Želim sve zaustaviti, ostati sa svojim prijateljima još dugo, al sat nemilosrdno otkucava, izgleda da mu se žuri. Kraj osmog razreda je veliki korak za sve nas. Došlo je vrijeme za samostalno odlučivanje. Nekima če odabirom srednje škole već biti odredeno zanimanje. To nije lako odlučiti, baš zato je ovo razdoblje važno i teško za mene kao i za moje prijatelje i školske kolege. Kroz osam godina osnovne škole stekla sam puno više lijepih iskustava, nego sam se nadala. Proživjela sam mnogo sretnih trenutaka i doživjela neke nove spoznaje. Vrijeme je da ta vrata zatvorim. To mi nije drago, jer mislim da je djetinjstvo jedno predivno razdoblje, bezbrižno i razigrano. Sad trebam ući u svijet odraslih i ostaviti djetinjstvo iza sebe. Sa sobom ću ponijeti sve uspomene, lijepe i one malo lošije da mi budu lekcije za život. Potrudit ču se da nastavak svog života ispunim srećom i lijepim stvarima. Vrijeme djetinjstva je prošlo i ostavilo neizbrisiv trag u mom životu. Ja sad idem dalje. Zbogom, djetinjstvo!

Ako imate nekih drugih zahtjeva, tema za koje nemate ideje šta napisati, slobodno nam se javite u komentarima i potrudićemo se da vam što prije pomognemo. Takođe ocijenite ovu pismenu Zbogom djetinjstvo.

Pismena na temu Zbogom djetinjstvo
4.38 (87.5%) 8 votes