besplatni pismeni sastavi za sedme razrede ošOvdje kod nas je najveća kolekcija lijepih pismenih radova iz bosanskog za sve razrede osnovne i srednje škole. Pored sastava za sedmi razred tu su naravno i sastavi za sve ostale razrede.

Ovdje možete vidjeti koji su do sada napisani pismeni iz bosanskog Sastavi iz bosanskog jezika Ne zamjerite ako se tema koja vam je potrebna još uvijek ne nalazi na našem popisu. Zato smo se i odlučila da napravimo ovu temu gdje ćete nam vi pomoći zadajući nam teme koje radite u 7. osnovne. Jer profesori često ne zadaju teme koje se inače zadaju već imaju svoje ideje o tome šta bi trebalo da se piše. Nekada profesori teme koje smo mi pisali čak za srednju školu zadaju u 7mom razredu i zato je potrebno da nam i vi pokažete i napišete u komentarima koje teme radite pa da i mi napišemo na te teme orginalne i lijepe pismene zadatke.

Pored sastava na bosanskom pogledajte i sastave iz srpskog i hrvatskog jezika jer je to u suštini jedan te isti jezik ma koliko neki se trudili da to poreknu. Napravili smo i arhivu sa samo temama za 7 razred i tu su kompletni radovi koje možete čitati kod nas a sigurno se baš te teme rade u sedmom razredu.

Iskreno se nadamo da ćete uživati čitajući sve naše napisane pismene radove.

Pismeni radovi za sedmi razred iz bosanskog jezika
4.4 (88%) 5 votes