Za drugi razred srednje škole imamo mnogo sastava koje smo napisali i koje ćemo tek napisati i podijeliti sa vama. Mi pratimo koje se teme zadaju i po planu i programu svih škola na području Srbije, Crne Gore, BIH i Hrvatske i na te teme mi pišemo svakodnevno nove pismene radove.

sastavi za drugi razred srednje školePred dolazak pismenih kojih je četiri godišnje dodajemo nove teme koje će najvjerovatnije biti i vama za vaš pismeni. Pored toga imamo i kompletno analizirane lektire i pjesme kao i pripovjetke koje se obrađuju u 2. razredu.Sve naše sastave možete pronaći pod kategorijama za osnovnu i srednju školu. Za osnovnu imamo za sada više radova, ali to ništa ne znači jer svakodnevno pišemo nove pismene koji su potrebni srednjoškolcima. Pored sastava za drugi srednje imamo i:

– Eseje za drugi razred srednje škole
– Obrađene lektire za drugi srednje
– Analizirane pjesme za 2. srednje

Tu su i odgovori na pitanja koji je najčešće pojavljuju na kontrolnim zadacima za drugi srednje. Ako imate nekih primjedbi ili želja, možete ih napisati ispod teksta u komentarima i potrudićemo se da ovaj sajt napravimo još boljim i poslušamo vaše predloge da bi sajt ispunili što kvalitetnijim sadržajem.

Ako neko od vas želi može lajkovati našu stranicu i time nam pokazati da za sada radimo dobar posao i da ste i vi zadovoljni.

Pismeni sastavi za 2. razred srednje škole
4 (80%) 1 vote