moja prva ljubav sastavi za školuPar različitih sastava o prvoj ljubavi da možete izabrati onaj koji vam se najviše bude dopao. Zbog različitih zahtjeva na ovu temu ćemo objaviti par različitih pismenih radova da bi vi mogli izabrati onaj koji vam najviše bude odgovarao i onaj koji je prikladan za doba u kojem se nalazite.

Moja prva ljubav

Svoju prvu ljubav ima sam još u vrtiću. Ne znam zašto sam se zaljubio u nju, jednostavno, ljubav je došla sama od sebe. Imala je crnu kosu i smeđe oči. Bila je prosječne veličine. Kako bilo, ljubav sam pokazivao na vrlo neobičan način, toliko čudan, da mi je bilo zabranjeno to raditi jer je njoj smetalo. To je bio znak da mi nije uzvraćala ljubav. No, ja sam je i dalje volio. Neko sam vrijeme poštivao zabranu, no onda sam ponovno počeo to raditi, no ovaj put me nije tužila. Štoviše, katkad se i voljela družiti sa mnom. Poslije nekog vremena, ona se ispisala iz vrtića, a ja sam bio vrlo tužan. Još sam je neko vrijeme volio,a kako je vrijeme odmicalo, moja je ljubav slabila i prestao sam biti zaljubljen u nju jer sam našao drugu simpatiju. Svejedno, to je bila moja prva ljubav koju nikada neću zaboraviti.

Evo ovo je jedan od napisanih radova koji moze posluziti u 4, 5,6,7 razredu osnovne škole. Naravno samo ako se i vama svidio. Da bi imali što bolji izbor predstavljamo vam još jedan pismeni rad na temu moja prva simpatija.

MOja prva ljubav

U vrtiću sam imala simpatiju, zvao se Luka. Bio je jako zabavan, no ljubav je pokazivao na čudan način. Kad bismo sjedili za stolom i crtali, on bi sjeo do mene i nacrtao potpuno isti crtež, a potom bi mi ga poklonio. Jednom kad su nas tete izvele u dvorište došao je do nas djevojčica i pokušao me im-presionirati svojim glupim šalama. Ja sam ga ignorirala, no on nije odustajao. Kad više nije znao što bi, svom se snagom zaletio u mene i gurnuo me preko zida pješčanika. Rasjekla sam cijelo koljeno. Na ručku se pokušao iskupiti, rekao je da mi mora nešto šapnuti, a umjesto toga polju-bio me u obraz. Ipak sam mu oprostila.

Ako vam i ovaj sastav se ne sviđa možda će vam se naš sljedeći sastav svidjeti. Malo je duži od predhodnog pa ako vam to nešto zanči onda će vam vjerovatno ovaj sastav biti bolji.

Moja prva ljubav

Bilo je ljeto. Prekrasan sunčan dan. Sa svojim bratićima i sestričnom otišla sam na more. Dugo smo se vozili, ali isplatilo se. Čim smo stigli na plažu, poput pravih Gorana koji rijetko vide more, počeli smo se zabavljati i uživati. Trčali smo, skakali u valove, ronili, igrali se loptom. Ne znam zašto, ali u jednom sam se trenutku, mislim da je to bilo upravo kada mi je bratić Borna dobacivao loptu, okrenula prema stazici kojom su kupači stizali na plažu. Ugledala sam nepoznatog dječaka. Imao je crnu kovrčavu kosu, lijepe plave oči i crvene usne. Pogledi su nam se sreli. On se nasmiješio. Bio je to najljepši osmijeh koji sam ikada vidjela. Kome je bio upućen? Meni? Nadala sam se tome. Obuzeo me neki čudan osjećaj. Srce mi je brže zakucalo. Obrazi su mi gorjeli. „Meri! Ajme, što si smotana! Ne možeš ni loptu uhvatiti!” vikao je moj bratić Luka. Brzo sam skrenula pogled od dječaka koji me osvojio na prvi pogled. „Pusti curu, vidiš da se zatreskala”, smijala se moja sestrična Tihana. I imala je pravo. Zaista sam se zatreskala, zacopala, zatelebala, zaljubila, što već. Drugog dana na plaži neprestano sam se osvrtala prema stazici ne bih li opet ugledala svojeg princa, ali, nigdje ga nije bilo. Rastužila sam se. Krenula sam tražiti lijepe školjke i puževe kućice. Hodajući tako pješčanom plažom, primijetila sam jednu školjku. Potrčala sam prema njoj, ali netko je bio brži. Moja simpatija crne kose i najljepšeg osmijeha. školjka je za tebe”, govorio je dok mi je pružao taj mali znak pažnje. Saznala sam njegovo ime, odalde je i s kime je došao na Ijetovanje. Jako mi se sviđao. Dugo smo pričali, a onda je došlo vrijeme odlaska i rastanka. Prekrasna školjka još me i danas podsjeti na ono nezaboravno ljeto i dječaka blistavih, plavih očiju.

Eto nadamo se da ovdje među ovim sastavima o prvim ljubavima ima nešta i za vas i da vam se bar jedan sastav izuzetno dopao. Pošto je ljubav najljepša tema koju profesori mogu da zadaju još mnogo će napisanih radova biti na ovu temu na našem sajtu. Sve ljubavne temu pogledajte OVDJE

Sastavi na temu Prva ljubav
3.29 (65.71%) 7 votes