ŠTA NOSIM U TORBI SJEĆANJA IZ OVE ŠKOLE

Kojeg god đaka da pitate, on će vam reći da je osnovna škola mesto mnogih đačkih muka. Ali, on će vam takođe reći da je u njoj proveo najbolje vreme svog života. Kada sa šest godina krenemo u prvi razred, odkrivamo novi svet zabave, društva i učenja.

sastav na temu ŠTA NOSIM U TORBI SJEĆANJA IZ OVE ŠKOLE Sa društvom iz osnovne škole prođemo kroz najznačajnije trenutke svoj života, a sve ostalo što sledi je samo puko ponavljanje. Prolazimo kroz smeh, suze, radosti i tugu.
Kada su mi stariji govorili da se osnovna škola nikad ne zaboravlja, da je ona osnov za sve, nisam im verovala. Međutim, pošto se bliži kraj osmog razreda, shvatam da je sve to istina.
U torbi sećanja iz ove škole poneću najbolje i najveselije trenutke, a one loše, i ako ih je bilo, pokušaću da zaboravim. Najbolje sam se osećala kada sam mogla nekome da pomognem, i kada sam dobijala dobre ocene. Ali, najviše od svega sećaću se kada sam se sa društvom zabavljala posle škole i između časova. Mada se profesorima to i nije baš svidelo. Eh da, u sećanju će mi takođe ostati i profesori i njihov trud da nas nečemu nauče i da u srednju školu odemo sa solidnim znanjem i dobrim vaspitanjem. Osećala sam ih kao druge roditelje.

Sve u svemu, pamtiću ovu školu, profesore i đake samo po dobrim trenucima a oni loši će mi za par godina delovati smešno i apsurdno.

ŠTA NOSIM U TORBI SJEĆANJA IZ OVE ŠKOLE
3.5 (70%) 6 votes