Teme za pismeni iz srpskog za 8 razred svakodnevno se dopunjavaju i objavljuju na sajtu sastavi.org

Do sada smo objavili mnogo sastava koji prate plan i program i rad profesora u proteklim godinama. Teme se mnogo ne mjenjaju i uglavnom se razlikuju samo u nijansama. Odvojene su teme koje se uglavnom daju u osmom razredu i sve teme koje smo do sada napisali možete naći ovdje SASTAVI ZA 8. RAZRED pOŠTO JE NAŠ SAJT RELATIVNO NOV IMAMO U PLANU DODATI JOŠ MNOGO RADOVA ZA VAS

PISMENI ZADATAK IZ SRPSKOG ZA 8. RAZRED TEMENeke od tema za pismeni nisu određene samo prema razredu već se zadaju iz srpskog jezika u raznim razredima osnovne škole. Još veći izbor tema imate u toj kategoriji SASTAVI IZ SRPSKOG JEZIKA I KAO I KOD PREDHODNE KATEGORIJE I OVDJE IMATE VELIKI BROJ TEMA KOJE SE ISKLJUČIVO ZADAJU ZA PISMENE ZADATKE. Neki od sastava su napisani na jekavici a neki na ekavici, ali vjerujem da to nikome ko je osmi razred neće predstavljati veliki problem. Neke od pismenih vježbi su na ćirilici, a neki na latinici, što je takođe nebitno većini.

Pored ove dvije navedene kategorije nemojte zaboraviti pogledati i kategoriju SASTAVI ZA OSNOVNU ŠKOLU tu iako su označeni neki sastavi da su za neki drugi razred, a ne za osmi, ipak temu su toliko kvalitetno napisane da mogu poslužiti i za srednju školu, a kamoli za osmi razred. Ukoliko imate vi neku temu koja vam je potrebna za 8. razred, a mi je nismo napisali, vi nam možete napisati koja je tema u pitanju i mi ćemo vam u toku istog dana napisati željenu temu za pismeni.

Teme za pismeni iz srpskog za 8 razred
4 (80%) 5 votes