Približilo se doba novih pismenih zadataka i mnogi koji su jedno vrijeme nas zaboravili nam se ponovo vrate i jave za pomoć. Mi smo uvijek tu za pomoć kada vam je potrebna da bi dobili što bolju ocjenu iz pismenog zadatka. I zbog toga smo i otvorili ovu temu.

Teme koje se najčešće zadaju iz hrvatskoh jezika možete vidjeti ovdje Sastavci iz hrvatskog i to nikako nije gotova lista sastavaka koji bi mogli biti za pismenu. Koliko god nam obaveze dozvoljavaju mi se trudimo da dodamo što veći broj pismenih vježbi i tema koje bi vam mogle pomoći. I već smo pripremili raznih 50ak tema koje smo napisali, ali ne stižemo sve teme da prepišemo i objavimo na našem sajtu sastavi.org

pismene vjezbe iz hrvatskog jezika Naravno nikad nećemo biti u mogućnosti obraditi sve moguće teme za pismeni pa nam i vi možete pomoći tako što ćete u komentarima ostaviti teme koje su bile za pismeni ili koje ste načuli da će biti da bi što prije napisali nove sastavke koje će sigurno pomoći mnogima. Pošto je sličan plan i program i svim školama u regionu pogledajte u kategorijama za osnovnu i za srednju školu, možete odabrati i razred koji vam je potrebav pa vidjeti koje su sve teme do sada obrađene na našem sajtu. Svakodnevno se dodaje minimum 20ak sastavaka, da li iz hrvatskog, da li iz srpskog, nebitno. Svi pismeni zadaci su označeni za koji su razred i moraju vam biti od velike pomoće.

Teme za pismeni zadatak iz hrvatskog jezika
3 (60%) 3 votes